Sunt @UPB

Student @ UPB

Platforma Studenti @ UPB este o platforma prin care studentii UPB pot sa isi acceseze contractul de studiu, pot vedea notele primite la disciplinele urmate, pot sa formuleze cereri pentru cazare sau adeverinte. De asemenea platforma permite incarcarea proiectului de disertatie.

http://studenti.pub.ro

Cursuri @ UPB

Platforma e-Learning pentru continut cursuri.

Curs @ UPB este platforma de elearning pusa la dispozitia studentilor de catre UPB. Prin intermediul acestei platforme studentii pot accesa materialele de studiu postate de cadrele didactice conform contractului de studiu, isi pot incarca temele si rezolvarile pentru diferite sarcini primite in cadrul acestor discipline. De asemenea pot vedea rezultatele obtinute la sarcinile pe care le-au avut de indeplinit cat si feedback-ul cadrului didactic. Tot prin intermediul acestei platforme, studentii pot oferi feedback cu privire la procesul de invatamant.

http://curs.upb.ro

MyUPB @ UPB

Platforma cu informatii generale, suport, ghiduri de utilizare a platformelor online etc.

My @ UPB este o platforma ce permite accesul la o serie de facilitati precum: resetarea parolei folosita in sistemele informatice UPB, accesul la licente software, accesul la baze de date internationale sau accesul la sistemul de beneficii pentru membrii comunitatii UPB. Tot aici se pot gasi ghidurile de utilizare pentru platformele online.

http://my.pub.ro

Suport @ UPB

Platforma suport pentru studenti.

Support @ UPB este o platforma de tichete in care se pot face sesizari cu privire la utilizarea sistemelor informatice UPB. 

https://support.upb.ro/